Ať už sledujete téma nebo barevné schéma, existuje mnoho různých taktik stylingu konferenčního stolku, které můžete použít, abyste vytvořili krásný, přehledný středobod vašeho obývacího pokoje.

Jak stylizovat konferenční stolek

Stylování konferenčního stolku je zábavný a snadný způsob, jak přidat barvu a sofistikovanost do vašeho interiéru. Zde je několik DIY designových nápadů a tipů pro zdobení vašeho konferenčního stolku tak, aby se spojil s dekorem vašeho obývacího pokoje.

1. Vyberte téma . Pokud jde o nápady na zdobení, můžete experimentovat s abstraktní estetikou, minimalistickým přístupem nebo eklektickým designem . Představte si snímek obrazu, který chcete vytvořit – nebo toho, co chcete, aby lidé viděli hned, když vejdou dovnitř – a vyberte si objekty, které se s touto myšlenkou shodují.

2. Udržujte to jednoduché a vyvážené . Když jste na pochybách, méně je více. Vyhněte se nepořádku na vašem konferenčním stolku, který může působit neuspořádaně a snižovat jeho funkčnost. Umístění dekorativních předmětů do vzorovaného nebo symetrického uspořádání může zachovat vyváženou estetiku. Umístěte velký předmět doprostřed stolu se dvěma menšími předměty na každé straně, abyste získali poutavý, ale vyvážený design.

3. Zahrňte barvy svého pokoje . Sestavte styl svého konferenčního stolku podle barev ve vašem pokoji. Vyberte si předměty – ať už jsou to květiny nebo svíčky – které obsahují designové prvky a pracují s barevnou paletou pro zbytek místnosti. Použití sezónních květin vám umožní změnit barevné schéma každých několik měsíců nebo pracovat v odstínech, které odpovídají novým přírůstkům do vašeho obytného prostoru.

4. Vyberte ohnisko . Uspořádejte výzdobu konferenčního stolku kolem jednoho velkého centrálního konverzačního kusu. Středobodem stolu, jako je květinové aranžmá nebo zeleň (ve velké keramické váze), poutavá socha nebo stojící umělecké dílo, může upoutat pozornost a vytvořit zajímavé ohnisko ve vašem obývacím pokoji.

5. Použijte zásobník . Pokud nechcete větší střed, použijte kovový, kamenný nebo dřevěný tác, na který podržíte několik pečlivě vybraných drobností, které společně vytvářejí vizuální zajímavost. Podnos pojme svíčky, svícny, olejové difuzéry, drobnosti a malé rostlinky jako sukulenty .

6. Použijte ozdobné krabice . Omezte nepořádek na vašem stole pomocí dekorativních krabic na dálkové ovladače nebo podtácky, když je zrovna nepoužíváte. Naskládejte tyto krabice, abyste vytvořili prostor a přidali úrovně do vašeho interiéru.

7. Použijte stoh knih . Knihy konferenčních stolků se dodávají v různých velikostech a jsou často stohovatelné. Mohou být skvělým začátkem konverzace nebo způsobem, jak ukázat své kulturní zájmy. Uspořádejte své knihy jako jeden stoh nebo je seskupte do hromádek různých výšek.

8. Udržujte nízkou výšku . Vybírejte předměty a předměty různé výšky, ale ujistěte se, že váš nejvyšší předmět není tak vysoký, abyste přes něj neviděli. Menší předměty vám umožní nerušené rozhovory s hosty.

9. Kombinujte a kontrastujte . Zrcadlový stůl plný lesklých, reflexních předmětů by mohl zahltit oko. Obměňujte textury předmětů na vašem konferenčním stolku tak, aby doplňovaly váš domov, a snažte se kontrastovat určité tvary, abyste se vyhnuli přílišnému opakování.

10. Seskupte své položky . Ať už pracujete se čtvercovým, obdélníkovým nebo kulatým konferenčním stolkem, seskupte určité položky dohromady a nerozhazujte je po desce stolu. Seskupování položek může udržet části vašeho stolu čisté, takže jej můžete stále používat a zároveň zachovat nedotčený design.

11. Vrstvení položek . Máte-li patrový konferenční stolek, ponechte si na spodní straně jednodušší dekorační předměty a navrch zajímavější kousky. Snažte se přesně neodpovídat vzorům každé úrovně; místo toho vytvořte doplňkové vzory, které do sebe mohou zapadat odděleně pro vizuální zajímavost.